Artikkelit

Kesäinen tervehdys sinulle PRY:n jäsen!

Toukokuu kääntyi helteisessä säässä kesäkuuksi ja loma-aika lähestyy.

PRY:n alkuvuosi on ollut erityisesti Tekoäly -tapahtumien täyttämä; heti tammikuusta eteenpäin erittäin suositut ja kiitellyt webinaarit ovat täyttäneet tapahtumakalenteria samoin kuin sertifioinnin uudistetut infot. Aluetapahtumat Turussa ja Jyväskylässä ovat keränneet projektityöstä kiinnostuneita aiheen äärelle ja PRY:n workshopit samoin. Kakola II workshop oli jälleen menestys ja Kakola III onkin jo suunnitteilla loppusyksyyn.

Nyt jos koskaan kannattaa olla PRY:n jäsen. Syksyllä uudistuvien nettisivujen myötä myös jäsensivustot uudistuvat. Kaikki webinaaritallenteet ja -materiaalit ovat saatavilla jatkossa vain jäsenille. Jäsenasiat ovat muutoinkin PRY:n strategian ytimessä tulevana syksynä ja erityisesti vuonna 2025. Miten me PRY:ssä voimme entistä paremmin vastata jäsentemme toiveisiin? Jäsenet ovat meille kultaakin arvokkaampia.  Teimme jäsenkyselyn vuoden vaihteen tietämillä. Saimme mukavasti vastauksia ja hyviä kehitysehdotuksia. Edelleenkin tapahtumia arvostetaan ja niitä halutaan lisää, verkostoituminen muiden alalla toimivien kanssa on tärkeää ja ammatissa halutaan kehittyä. PRY on kaikissa näissä avainasemassa. Haluamme rakentaa kestävää jäsenpalvelua ja kasvattaakin joukkoamme.

Ennen kesälomaa kokoonnumme vielä 3PMO-tapahtumaan Tampereelle, missä olemme muutos -teeman ympärillä. Miten PMO voi tukea johtoa muutoksen läpiviemisessä. Erittäin mielenkiintoisia keskusteluja alustusten pohjalta odotettavissa! Ja syyskuussa totta kai perinteiset Projektipäivät ”Muutoksen Vuoksi” -teemalla.

Mutta nyt hetkeksi kesälomille ja palataan jälleen kesän jälkeen levänneinä PRY:n toiminnan ja tapahtumien ääreen!

Lämpimin kesäterveisin, 

Anna-Maria