Artikkelit

Professori Miia Martinsuolle on myönnetty EURAM Fellow -arvonimi

Tampereen yliopiston teollisuustalouden professori Miia Martinsuo on saanut European Academy of Management (EURAM) -järjestön EURAM Fellow -arvonimen. Tunnustus myönnetään tutkijalle, joka on saavuttanut erinomaisen maineen tiedeyhteisössä ja ansioitunut järjestön toiminnassa. Martinsuo on myös Projektiammattilaiset ry:n pitkäaikainen jäsen.

Miia Martinsuo työskentelee Tampereen yliopiston johtamisen ja talouden tiedekunnassa tuotantotalouden yksikössä. Professuurin alana on teollisuustalous, erityisesti projektipohjainen organisointi ja teollinen palveluliiketoiminta. Martinsuon tutkimusprofiilissa korostuvat projektisalkkujen ja suurten kehitysohjelmien johtaminen, uusien projektien valmisteluvaiheen hallinta ja päätöksenteko sekä teollisten yritysten prosessi-innovaatiot ja palvelullistuminen.

Martinsuo johtaa myös Projekti- ja palveluliiketoiminnan tutkimusryhmää (CROPS) sekä teknis-taloudellista tohtoriohjelmaa. Hän tutkii ja opettaa laajasti projekti- ja palveluliiketoiminnan aiheista yliopistossa. EURAMin toimintaan hän on osallistunut jo 15 vuoden ajan. Martinsuo on myös Projektiammattilaiset ry:n pitkäaikainen jäsen.
Projektiammattilaiset ry onnittelee Martinsuota hienosta kunnianosoituksesta!

European Academy of Management (EURAM)

EURAM eli European Academy of Management on johtamisen tutkimuksen keskeinen järjestö Euroopassa. Se toimii edistääkseen johtamisen akateemista tieteenalaa. Vuosittain järjestön toimintaan osallistuu johtamisalan tutkijoita yli 60 maasta ympäri maailmaa. Jäseniä järjestöllä on yli 1 000. Järjestön verkkosivut.



Lähde: Tampereen yliopisto, uutiset