Artikkelit

Thinking Portfolio esittelee salkunhallinnan trendejä avoimessa online-tapahtumassa 16.2.2022

Tämä artikkeli on kaupallinen yhteistyö Thinking Portfolio Oy:n kanssa.

Thinking Portfolio järjestää 16.2.2022 kaikille avoimen ja maksuttoman, englanninkielisen online-tapahtuman Future Trends in Portfolio Management, jonka ytimessä on tiedolla johtaminen, kansainvälinen yhteistyö ja kestävyys.

Tapahtumassa kuullaan puheenvuoroja muun muassa simulaation ja pelillistämisen hyödyntämisestä projektiliiketoiminnan opetuksessa, miten isossa kansainvälisessä konsernissa toimintaa johdetaan salkunhallinnan avulla sekä miten salkunhallinta ja vahvat yhteistyöverkostot tukevat alueellista kehittämistä. Puheenvuoroja pitävät SSAB, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu (XAMK) ja Hämeen liitto.

Tapahtumassa esittäytyvät myös uudet Thinking Portfolion kumppanit, saksalainen Alevion ja ruotsalainen Planario. Kuulemme heidän näkökulmastaan salkunhallinnan merkityksestä kestävän kehityksen ajurina sekä strategian toimeenpanossa projekteissa. 

Lisäksi kuulemme monisalkkuympäristön mahdollisuuksista, trenditutkimuksen tuloksista, salkun käyttöönottoprosessista sekä miten saada raportoinnista tehokasta.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Tapahtumaan voi ilmoittautua Thinking Portfolion omilla sivuilla: https://thinkingportfolio.com/trends-in-portfolio-management/

Lisätiedot:

Esa Toivonen, toimitusjohtaja 
Puhelin 040 733 6670, esa.toivonen@thinkingportfolio.com

Katri Harju, Customer Success Manager (asiakkuudenhallinta, tapahtumatuotanto ja viestintä) 
Puhelin 040 706 4354, katri.harju@thinkingportfolio.com

Thinking Portfolio on Projektiammattilaiset ry:n vuoden 2022 kumppani.

Artikkeli on julkaistu alunperin Thinking Portfolion verkkosivuilla:
https://thinkingportfolio.com/thinking-portfolio-esittelee-salkunhallinnan-trendeja-avoimessa-online-tapahtumassa-16-2-2022/