Artikkelit

Thinking Portfolio julkaisee avoimen ja selkokielisen projektisalkunhallinnan eAcademy-verkkokurssin

Tämä artikkeli on kaupallinen yhteistyö Thinking Portfolio Oy:n kanssa.

Thinking Portfolio lanseeraa kaikille avoimen ja selkokielisen projektisalkunhallinnan verkkokurssin Portfolio Management eAcademyn. Oppimisympäristö on avoin kaikille ja se on maksuton. Tällä hetkellä eAcademyssa on suomen- ja englanninkieliset verkkokurssit projektisalkunhallinnasta. Thinking Portfolio kehittää eAcademya palautteen mukaisesti.

Salkunhallinnan verkkokurssi on toteutettu käytännönläheisesti ja sen kohderyhmänä ovat päättäjät, projektin omistajat ja projektipäälliköt, jotka harkitsevat tai valmistelevat projektisalkun käyttöönottoa. Kurssi soveltuu erinomaisesti myös organisaatioihin, joissa projektisalkku on jo otettu käyttöön hyödyllisenä tietopakettina salkunhallinnan perusteista. Osallistuja voi käydä kurssista juuri ne osiot, joista hän on kiinnostunut.

Kurssikokonaisuus käsittää kolme oppituntia, joista ensimmäinen keskittyy salkkujohtamiseen, toinen projektijohtamiseen ja kolmas projektisalkun käyttöönottoon. Kurssi ei ole vaihtoehto sertifioinnille mutta osallistuja voi ladata kaikki osiot suoritettuaan kurssitodistuksen. Se osoittaa, että osallistuja on käynyt kurssin koko sisällön läpi ja suorittanut vaaditut tehtävät.

Kurssin suorittaminen kestää tehtävineen noin kaksi tuntia.

Kurssin pääsee suorittamaan sivustolla rekisteröinnin jälkeen: https://eacademy.thinkingportfolio.com/ 

Lisätiedot:
Esa Toivonen, toimitusjohtaja 
Puhelin 040 733 6670, esa.toivonen@thinkingportfolio.com

Katri Harju, Customer Success Manager (asiakkuudenhallinta, tapahtumatuotanto ja viestintä) 
Puhelin 040 706 4354, katri.harju@thinkingportfolio.combr>
Thinking Portfolio on Projektiammattilaiset ry:n vuoden 2022 kumppani.

Artikkeli on julkaistu alunperin Thinking Portfolion verkkosivuilla:
https://thinkingportfolio.com/thinking-portfolio-julkaisee-avoimen-ja-selkokielisen-projektisalkunhallinnan-eacademy-verkkokurssin/