Artikkelit

Toimitusjohtajan kesäterveiset

Meillä PRY:ssä on ollut todella hieno ja tapahtumientäyteinen alkuvuosi 2023. Olemme kiitollisia siitä, että henkilö- ja organisaatiojäsenemme ja kumppanimme ovat olleet erittäin aktiivisia paitsi osallistumaan niin moniin tapahtumiin, mutta olleet myös järjestämässä kanssamme aluetapahtumia, workshop- ja round table -tapahtumia sekä lukuisia webinaareja. Kevään aikana uudistimme myös teemaryhmätoimintaa ja näyttääkin siltä, että tämäkin toiminta on lähtenyt taas hienosti käyntiin. Toimintamme myös laajentui kevään aikana, kun RAKI ry eli rakennustalousyhdistyksen toiminta yhdistyi Projektiammattilaisiin! Tervetuloa mukaan kaikki entiset Rakilaiset, nyt PRY:n jäsenet. 😊

PRY täyttää tänä vuonna jo huikeat 45-vuotta! Ja toinen päätapahtumamme 3PMO sekin jo 10-vuotta.  Heti kesän jälkeen ilmestyvässä Projektimaailma -lehdessä muistelemme hiukan historian merkkipaaluja, mutta erityisesti katsomme tulevaisuuteen. Miten me voimme yhdistyksenä, tehtävämme mukaisesti, edistää ja vahvistaa projektiosaamista ja verkostoida alan osaajia vielä paremmin? Haluamme tukea jäseniämme onnistumaan projektialan ammattilaisina ja kulkea yhdessä kohti maailmaa, jossa projektit onnistuvat.

Yksi merkittävimmistä toiminnoistamme on projektiammattilaisten IPMA -sertifiointi. Viime vuonna tuli täyteen 25 vuotta Suomen ensimmäisestä sertifioinnista. Ja tämän IPMA-sertifioinnin arvostus alan ammattilaisten ja organisaatioiden suunnalta vaan edelleen kasvaa. Ja nyt sertifioituneita on jo yli 6000. Tuo rajapyykki meni rikki keväällä. Onnittelut 6000. sertifioitunut Suomessa, Annamaaria Mytty Vaisalasta!

Syksyn päätapahtumamme Projektipäivät ovat tänäkin vuonna Helsingissä messukeskuksessa. Päivien otsikko on ”Vastuunmuotoisen pilven alla”. Mielenkiintoisia puheenvuoroja on tiedossa aiheen ympärillä; sateelta suojassa, hyvän sään aikana, yhdessä kohti pilvetöntä taivasta sekä poutapilviä ja sadekuuroja.  Vastuullisuusteeman ympärillä siis olemme vahvasti. Tule mukaan päiville ja verkostoitumaan alan osaajien kanssa!

Aurinkoista ja rentouttavaa kesää!

Anna-Maria