Artikkelit

Toimitusjohtajan terveiset elokuu 2022

Elokuu on jo kääntymässä syyskuuta kohti, mutta säät sen kun hellivät meitä edelleen. Lomien jälkeen on hyvä kääntää katseet jo loppuvuoteen. PRY:n loppukesän kohokohtia ovat Academic Summit ja uuden lehden ilmestyminen elo-syyskuun vaihteessa. Lisäksi loppuvuonna meillä yhdistyksessä on iso kourallinen mielenkiintoisia webinaareja ja ilman muuta päätapahtumamme Projektipäivät, johon olemme kaikki jo isolla joukolla ilmoittautuneet.

Academic Summit kokoaa tällä viikolla oppilaitosten edustajia Innopoliin Espooseen. Mielenkiintoinen ohjelma kokoaa tapahtumaan ison määrän osallistujia; kolmisenkymmentä opettajaa ja oppilaitosten edustajaa. Oppilaitosyhteistyön vahvistaminen ja nuorten projektiammattilaisten mukaan saaminen yhdistystoimintaan on yksi tulevan PRY:n strategian tärkeimmistä teemoista. YC (Young Crew) toiminta on hyvä kanava tulla mukaan yhdistyksen toimintaan. Projektipäivillä meillä on nuorille suunnattua ohjelmaa sekä PRY ständillä että YC järjestämässä omassa seminaarissa. Oppilaitoksille olemme tänä vuonna koonneet edulliset ryhmäpakettihinnat. PRY oppilaitosjäsenille hinta on vieläkin edullisempi.

Webinaarit ovat tulleet jäädäkseen. Ja hyvä niin. PRY järjestää kolmesta neljään webinaaria kuukaudessa. Sertifiointi-infojen lisäksi meillä on kiinnostavia aiheita, kuten mm. Matkalla Marsiin – sekä riskeihin ja mahdollisuuksiin sekä Onnellisimpia projekteja rakentamassa. Seuraathan PRY tapahtumakalenteria, se päivittyy jatkuvasti uusilla webinaareilla.

Projektipäivät. Niitä olemme odottaneet koko vuoden. Tänä vuonna päivät järjestetään livenä messukeskuksessa Helsingissä. Täydet 1,5 päivää täyttä asiaa projektiammattilaisille suunnatusti. Yhteistyökumppanien seminaarit caseineen täydennettynä mm. YC:n, riskienhallinnan, ketteryyden ja sopimushallinnan ruisleivällä. On jo nyt vaikea valita, minkä seminaarin valitsee! Neljästä keynotesta mainittakoon mm. kiekkoleijona Jukka Jalonen ja keittiömestari Henri Alén. Projektipäivät 2022, nyt kannattaa tulla mukaan.

Projektimaailma -lehti ilmestyy elokuun loppupuolella. Tuhti paketti, 80 sivua täyttä asiaa. Lehti on luettavissa syksyn aikana näköisversiona myös netissä PRY-sivuilla. Mutta jo nyt voit käydä lukemassa maistiaisia uuden lehden artikkeleista Projektimaailman uutiset välilehdeltä.

Kauniita ja lämpimiä loppukesän päiviä. Nähdään syksyn tapahtumissa!

Anna-Maria