Artikkelit

Tule mukaan vaikuttamaan Projektiammattilaiset ry:n tulevaisuuteen

Projektiammattilaiset ry syyskokous on 16.11.2022. Syyskokouksessa valitaan yhdistykselle hallituksen puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet. Oletko sinä yksi heistä?

Yhdistyksen vaalivaliokunta kokoaa ehdokastiedot, haastattelee heidät, arvioi ehdokkaiden kyvykkyyttä ja kokemusta tehtävään sekä laatii ehdotuksen hallituksen puheenjohtajaksi ja jäseniksi erovuoroisten tilalle. Erovuoroisia hallituksen jäseniä ovat tänä vuonna Kalle Koivula, Jori Kosonen, Taina Rämö-Korpinen ja Teppo Valkama.

Syyskokouksessa 2021 vaalivaliokuntaan valittiin Juhani Silvasti, Mats Söderlund ja Petteri Hellsten. Vaalivaliokunta pyytää kaikkia puheenjohtajan tai hallituksen jäsenen paikasta kiinnostuneita Projektiammattilaiset ry:n jäseniä lähettämään vapaamuotoisen hakemuksensa tehtävään 30.9.2022 mennessä. Hakemukset tulee lähettää vaalivaliokunnan puheenjohtajalle Petteri Hellstenille sähköpostitse petteri.hellsten@pry.fi

Ehdokkaiden esittely ja äänestäminen

Vaalivaliokunta esittelee kaikkien puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten tehtävää hakeneiden ehdokkaiden hakemukset jäsenille syyskokouskutsun yhteydessä. Syyskokouskutsu lähetetään jäsenille sääntöjen mukaisesti viimeistään 2 viikkoa ennen
kokousta. Syyskokouksessa vaalivaliokunta myös esittelee kaikki ehdokkaat sekä oman esityksensä valittavista henkilöistä.

Vaalivaliokunnan esitys ei kuitenkaan sido kokousta eikä sen päätöksiä. Syyskokouksessa saavat äänestää yhdistyksen sääntöjen mukaisesti kaikki äänivaltaiset yhdistyksen jäsenet, jotka ovat ilmoittautuneet kokouskutsun mukaisesti kokoukseen.

Lisätietoja
Lisätietoa hallitustyöskentelystä, vaalivaliokunnasta ja ehdokasasettelusta antaa

Petteri Hellsten, 040 514 2163 tai petteri.hellsten@pry.fi