Artikkelit

Yhdistyksemme pitkäaikainen aktiivijäsen Veikko Välilä palkittiin IPMA:n kunniajäsenyydellä

Veikko Välilälle on myönnetty ensimmäisenä suomalaisena kansainvälinen IPMA Honorary Fellow -kunniajäsenyys. Kunniajäsenyys myönnetään henkilölle, joka on tarjonnut merkittäviä palveluksia IPMA:lle tai projektinhallinnan käytäntöihin ja teorioihin. Kandidaatit valitaan paikallisten yhdistysten ehdotuksesta ja päätöksen kunniajäsenyyden myöntämisestä tekee IPMA:n yleiskokous.

Veikko Välilä on toiminut Projektiammattilaiset ry:n (PRY) aktiivisena jäsenenä lähes koko pitkän työuransa. Yhdistys halusi kiittää Välilää tästä pitkäjänteisestä työstä yhdistyksen sekä projektitoiminnan eteen nimeämällä hänet ehdolle kunniajäsenyyteen.

Välilä on ansioitunut myös kansainvälisen kattojärjestön International Project Management Associationin (IPMA®) toiminnassa, toimien hallituksen puheenjohtajana 2007–2008, pääsihteerinä 2009–2010 sekä hallituksen jäsenenä 2005–2006. Paikallisessa yhdistyksessämme hän on ollut mm. hallituksen puheenjohtaja 2001–2007 sekä riskienhallinta-teemaryhmän vetäjä vuodet 2002–2015. Hän vetää edelleen Vuoden Projekti -työryhmää, joka palkitsee ansioituneita projekteja.

Nykyisin Veikko Välilä työskentelee riippumattomana riskikonsulttina ja on edelleen mukana usean yhdistyksen toiminnassa edistämässä itselleen tärkeitä arvoja. Monipuolinen, pitkä ja kansainvälinen työura sekä aktiivisuus projektitoiminnan kehittämisessä toi jo vuonna 2014 Välilälle PRY:n kunniajäsenyyden.

Projektiammattilaiset onnittelee lämpimästi Välilää IPMA Honorary Fellow -kunniajäsenyydestä!